Verzending en levering

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

De producten worden direct vanuit onze partner verzonden zodat er kan worden bespaard op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen.

Omdat de producten direct vanuit onze partner worden verzonden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd bedraagt 10-18 werkdagen naar Nederland en 12-20 werkdagen naar België.

Kan ik mijn bezorgadres nog wijzigen?

Dat kan, tenzij wij jouw bestelling al verstuurd hebben. Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij of we het nog kunnen aanpassen. Geef je wijziging door via het contactformulier. Het is belangrijk dat je correct je bestelnummer invult. Zo kunnen wij jou zo snel mogelijk helpen.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Annuleren kan alleen als de bestelling nog niet verwerkt is. Als je bestelling al is verwerkt is, kunnen wij de bestelling niet meer annuleren. Zorg dat je zo snel mogelijk contact met ons opneemt nadat je bestelling heb geplaatst voor eventuele annulering. Is je pakketje al verzonden? Dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling ruilen of retourneren.